fbpx
  • +31 73 551 5716
  • maandag gesloten | dinsdag 09:00-18:00uur | woensdag 09:00-18:00uur | donderdag 09:00-18:00uur | vrijdag 09:00-18:00 | zaterdag 09:00-17:00 | zondag gesloten | KONINGSDAG GESLOTEN!

Carnavalskleding

Hulp nodig?

Bel of mail ons: Telefoon: +31(0)73-551 5716 info@avanhamond.nl

Contact opnemen

Het grootste en mooiste feest van het jaar moet natuurlijk worden gevierd in de allermooiste carnavalskleding. Van zondag 23 februari tot en met dinsdag 25 februari 2020 is het weer carnaval. Maar wat gaat u met carnaval 2020 dragen? Houdt u het bij de standaard kostuums of verrast u uw vrienden en kennissen met een leuk en origineel kostuum? Als u op zoek bent naar carnavalskleding of andere gelegenheidskleding, bent u bij van Hamond aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim assortiment met meer dan 3000 artikelen. Alle carnavalskleding is van hoge kwaliteit en gemaakt van duurzame stoffen. Van Hamond is al meer dan 35 jaar hét adres voor al uw carnavalspakken en andere feestkleding. Wij verkopen dameskledingherenkleding maar ook carnavalskleren voor kinderen.

Originele carnavalskleding 2020

Wat is de trend voor carnaval 2020? Dat is meestal pas te concluderen na het carnavalsfeest zelf. We weten allemaal dat de sexy kostuums al een tijd erg populair zijn. Er lopen een hele hoop sexy geklede dames rond in foute politiepakjes, legerpakjes of dokterspakjes ondanks het koude weer. De sexy carnavalskleding is net als glitter en glamour een altijd terugkomende trend. Met carnaval 2019 was de hippie kleding onder de vrouwen ook erg populair. De vrolijke disco outfits waren terug van weggeweest. Die trends zijn leuk, maar het leukste is natuurlijk een zo origineel mogelijk carnaval kostuum dat niemand heeft. Of u nu een standaard, spannend, verrassend of grappig kostuum kiest, in onze webshop zijn ze te vinden. De gouwe ouwe zijn natuurlijk ook niet vergeten, zoals clowndieren, kielen, hawai kostuums en indianen kleding. Een piratenpak is al tijden een veel gedragen kostuum bij de carnavalsfeesten en deze categorie zal naar verwachting ook dit jaar weer in de lijst van de meest populaire carnavalskleding van 2020 staan.

Meer dan alleen carnavals kleding

We bieden een geweldige collectie van de leukste en origineelste carnavalspakken, voor de laagste prijs, maar er is nog meer. Bij van Hamond vindt u niet alleen carnavalskleding maar ook de leukste kleding voor andere feesten. Voor Halloween hebben we bijvoorbeeld ook Halloweenpakken met bijpassende accessoires. Ook voor 5 december hebben we complete outfits voor Sinterklaas en zijn pieten. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer themafeesten waar wij kostuums voor hebben, zoals Tiroler kleding voor het Oktoberfest. Natuurlijk verkopen we ook disco kleding voor een foute party. Tevens hebben wij een ruim aanbod aan accessoires, zoals pruiken, brillen, snorren en maskers.

Goedkope carnavals-kleiding voor iedereen

Het carnavalsfeest duurt officieel ongeveer drie dagen, hoewel er tegenwoordig zowel voor als na het evenement diverse vaak feestelijke activiteiten worden georganiseerd. Al deze dagen feestvieren kunnen echter behoorlijk in de kosten lopen. Het is daarom wel zo prettig als je vooraf goedkope carnavalskleding op de kop kunt tikken, zodat je nog wat geld overhoudt om af en toe een rondje te geven. Bij van Hamond houden we rekening met deze wens en bieden we je de keuze uit een brede selectie goedkope carnavalskleding in alle soorten en maten. Zowel voor heren, dames als kinderen is ons assortiment zeer uitgebreid en voordelig geprijsd. Wij bieden werkelijk voor ieder wat wils, zodat je zeker weet dat je in onze carnavalswinkel altijd een fantastisch carnavalspak vindt.

Carnavalskleding in grote maten

Minstens net zo belangrijk als de prijs, is natuurlijk ook het draagcomfort van je carnavalskostuum. Carnaval vier je immers niet alleen ’s avonds, maar juist de hele dag. Jouw verkleedkleding moet daarom prettig dragen en zeker niet krap zitten of schuren. Onze feestkleding is in veel gevallen dan ook verkrijgbaar in grote maten en zit jou hierdoor als gegoten. En omdat je het liefst niet in een carnavalspak loopt dat de rest van de kroeg ook aan heeft, is onze collectie carnavalskleding bovendien zorgvuldig samengesteld op basis van kwaliteit en een originele invalshoek. Ga je bijvoorbeeld feesten als clown of heks? De keuze is helemaal aan jou.